Café Rotsunda

Med lång erfarenhet från förstklassig gastronomi arrangerar Michel Jamais och Helene Rosenquist fantastiska vinmiddagar i hemmiljö på den ”hemliga hemmarestaurangen” Café Rotsunda i Sollentuna, strax norr om Stockholm. Som mest kan 12 gäster bokas in och vinlista och meny (i regel 5 rätter) bestäms specifikt för varje enskild måltid. Gästerna är oftast en vinmakare med vinimportör och kunder, ett kompisgäng, en familj som vill uppleva en storslagen vinmiddag tillsammans, ett företag med sin personal eller sina kunder. Och det kan såklart vara du!

Grundpris är 12 000 kronor exklusive moms, därtill kommer meny och dryckespaket som normalt sett landar på cirka 1 800 kronor exklusive moms per person.

För förfrågan och bokning

Kontakta Michel på michel@mvg.nu eller 070-7870889.

OBS! Notera av bokningar är bindande och att avbokning inom 14 dagar före eventet debiteras med 50% av grundpriset. Avbokning inom 7 dagar före eventet debiteras 100% av grundpriset. Avbokning inom 2 dagar före eventet debiteras med 100% av grundpriset och menypriset.

 

Om bloggen Café Rotsunda

Mellan 2008 och 2018 var Café Rotsunda också en blogg om det hedonistiska livet kring mat- och dryckesbordet. Idag är bloggen mer eller mindre nerlagd, men det finns berättelser från hundratals middagar och restauranger på bloggen som fortfarande är värda att läsa. Välkommen att bläddra bland texterna på Café Rotsunda.